1. Andlig Healing
2. Bioenergi Healing
NYHETSBREV
Vill du också ha vårt nyhetsbrev? Anmäl dig här!

Namn:
E-mail:
  

Boka tid online härJust nu, Andlig Healing Elevbehandling!
Jag söker personer som vill ge ett omdöme för mig att ge vidare till min instruktör efter 2st behandlingar a' 150kr!

Andlig Healing

Behov

Ge dig själv en skön stund för avslappning & balans och hjälp kroppens, andens, känslornas, tankarnas självbalanserande systemgenom att ta emot  Andlig Healing
En härlig form av energibalansering! 
Detta är en energimässig kommunikation mellan Dig och andevärlden, och meningen är att Du ska  finna Dina egna insikter, komma närmare Dig själv och Dina egena upplevelser och svar så småningom. Processen fortgår även efter att Du lämnar min mottagning, jag respekterar den processen genom att arbeta i samverkan med teamet i andevärlden i tystnad.
Slappna av, lyssna inåt och följ med på en härlig upplevelse! .

Ursprung
Innan healingsessionen använder jag mig av Terry Evans egen meditationsform Bergsmeditationen BM® för att öppna upp mig mot andevärlden och få kontakt med mitt Team, jag är utbildad av Marianne Utterdahl (Utterdahls Hälso källa) som är utbildad av Terry E.
För mer information om denna meditationsform, läs mer på Terrys hemsida!

Utövande
• Andlig Healing tar ca 45 minuter, tiden inkluderar inledande och avslutande samtal. Healingen sker under tystnad och jag håller mina händer en bit ifrån dej när "jag" healar.

• Jag är endast en neutral kanal , jag fungerar alltså som en länk, ett verktyg för andevärlden.  Andekontakten/erna ( mitt och klientens Team) känner redan till klientens fysiska & psykiska tillstånd, vilket innebär att den healing som kommer att ges til klienten redan är förutbestämd.

• Under behandlingen kan du som klient uppleva olika känslor och fenomen. Du kan tex uppleva att du ser färger, får en kyla- eller värmekänsla i kroppen, avslappning, tyngdkänsla i kroppen, du kan bli pigg, glad, ledsen och du kan tom somna. Vissa klilenter upplever inget av ovanstående utan känner bara en känsla av välbehag och avkoppling.

• När man healas startas en process vilket jag som healer aldrig vet vad det är,  du får det just du behöver. Mellan healingarna fortsätter processen. Man kan  några dagar efter uppleva konstiga känslor, trötthet , man kan må lite sämre och uppleva att sympton minskar/ökar , det är helt normalt då det handlar om "utrensning" , men om detta inte upphör får du  ta kontakt med mig igen. Andlig healing kan vara stöttande för klienten oberoende av vilket hälsotillstånd man befinner sig i och ge honom eller henne en känsla av harmoni.

• Jag ställer inte någon form av diagnos, medicinsk eller psykisk, det lämnar jag till de som har utbildning för det. Jag förmedlar heller inte information, råd eller förutsägleser från andevärlden, då det är en helt annan form av möte.

• Jag ger inte Andlig Healing till personer som är påverkade av alkohol eller narkotika, ej heller till personer som är under 18 år.

Andliga Healingens Positiva Effekter:
Psykologiska positiva upplevelser nämns av klienter (tex lättare att fokusera)
Kroppsliga positiva upplevelser nämns av klienter (tex smärta som avlägsnat sig)
Avlsappning upplever många klienter
Energihöjning upplevs av flertalet klienter


"Därom tvista de lärde
Grammatici Certant"
Latinskt Ordpråk

 
eXTReMe Tracker